'Cantem per l'autisme' estrena temporada a Manresa

Barcelona, 22 de maig de 2017.- La Federació Catalana d’Autisme estrena a Manresa la temporada 2017 de la campanya Cantem per l'Autisme, que té per objectiu sensibilitzar la població sobre els trastorns de l'espectre de l'autisme (TEA), uns trastorns la prevalença dels quals va en augment.

La campanya consisteix a distribuir entre el públic del concert uns díptics informatius on en Pau, un nen amb autisme, s'explica alguns dels seus trets característics. Alhora, la coral expressa la seva adhesió a la campanya. Aquest primer concert del 2017, organitzat amb la col·laboració del Centre de Recursos en trastorn de l'espectre autista de la Catalunya Central, serà el proper 4 de juny al Teatre Conservatori de Manresa i comptarà amb la participació de la coral infantil Les Escodines, la Coral Nou Codi i el Cor d'Ampans. El següent concert de la temporada, dins aquesta campanya, tindrà lloc el 18 de juny a Olesa de Montserrat.

La campanya Cantem per l'autisme va arrencar la tardor de 2012 amb un concert a l'església de Santa Anna de Barcelona. Des d'aleshores s'han celebrat 23 concerts, en els quals hi han participat 26 corals.