18 de juny, 'Cantem per l'autisme' a Olesa de Montserrat

18 de juny, 'Cantem per l'autisme' a Olesa de Montserrat

Diumenge 18 de juny, segon concert del 2017 del cicle Cantem per l'Autisme de la Federació Catalana d'Autisme. Serà a les 12.30 del migdia al teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat. Està organitzat per l’Escola Municipal de Música d’Olesa, dins del catàleg d’activitats de l’ajuntament. En ell participaran les corals de tercer i quart de primària de les escoles Daina-Isard, Josep Ferrà i Esteva, Mare de Déu de Monterrat i Puigventós,  totes elles d’Olesa.  Interpreteran la “Cantata Super D”, obra de Xavier Guitó, estaran dirigits per Roser Cascante i acompanyats pels professors de música de l’escola municipal: al teclat hi haurà Isabel Muniente, a la guitarra eléctrica David Garcia, al baix elèctric Jordi Ruiz i a la bateria Xevi Matamala.

La campanya consisteix a distribuir entre el públic del concert uns díptics informatius on en Pau, un nen amb autisme, s'explica alguns dels seus trets característics. Alhora, la coral expressa la seva adhesió a la campanya.

La campanya Cantem per l'autisme va arrencar la tardor de 2012 amb un concert a l'església de Santa Anna de Barcelona. Des d'aleshores s'han celebrat 24 concerts, en els quals hi han participat 29 corals L'últim va ser el quatre de juny a Manresa.