Assistim a l'assemblea general d'Autismo España

Assistim a l'assemblea general d'Autismo España

12 de juny de 2016.- La presidenta de la federació, Rosa Serrano, va assistir dissabte 10 de juny a l'Assemblea General Ordinària d' Autismo España, confederació de la qual formem part. En ella es van presentar i aprovar les activitats recollides en la Memòria d'Activitats, així com els Comptes Anuals de 2016. També hi va assistir el tresorer, José Luis Bruned, que és el vicepresident d'Autismo España.

 

Entre els fets més rellevants del passat exercici (el 2016 es van dur a terme 140 accions, 60 més que l'exercici anterior), es van assenyalar, per exemple, la constitució del grup  de treball de l'Estratègia Espanyola en trastorns de l'espectre de l'Autisme (ETEA); la compareixença al Congrés dels Diputats per exposar la situació actual i necessitats de les persones amb TEA i reclamar la ETEA; l'augment del nostre paper com a interlocutors davant els diferents grups polítics i socials, la presentació d'INSETEA (Investigación Social sobre el Envejecimiento de las persones con TEA), l'inici de la recerca social sobre la situació laboral de las persones amb TEA, la campanya amb motiu del Dia Internacional de l'Autisme, etcètera.

Totes aquestes iniciatives, i moltes altres, no podrien ser impulsades de manera individual per cada entitat o associació. Només són possibles amb la força que dóna la unitat de les 76 associacions que integren la confederació.

Trobareu informació detallada de l'assemblea i de les principals fites del 2016 clicant al següent ENLLAÇ