Divendres, primer taller d'estimulació cognitiva de l'ATEATE

Divendres, primer taller d'estimulació cognitiva de l'ATEATE

19 de setembre de 2017.- Un grup de cinc nens i nenes donen el tret de sortida, divendres 22 de setembre, al primer taller d'estimulació cognitiva impulsat per l'Associació Trastorns de l'Espectre de l'Autisme Terres de l'Ebre (ATEATE) i que es farà a la seu de la Federació d'Entitats Socials de les Terres de l'Ebre, a Tortosa (plaça Mossèn Ovidi Tobias).

Pensat per a totes les edats, el taller, d'una hora de durada, va adreçat  a nens i nenes amb dificultats d'atenció, memòria i organització. I són aquests els camps que es treballaran, sota la direcció de la neuropsicòloga Anna Curto. Els tallers estan també oberts als socis de AHIDA-TTE, associació de TDAH a les Terres de l'Ebre, amb el qual té un conveni de col·laboració, així com a famílies no associades, perquè "el que ens interessa també és la inclusió social i la sensibilització, i creiem que aquest taller ens pot ajudar", explica el president d'ATEATE, Àngel Chaverri.

D'altra banda, Chaverri  apunta que confia que se celebraran més tallers, ja que "hi ha molta gent que ens ha demanat informació i esperem que sigui un èxit".

Per això, si hi esteu interessats, contacteu amb info@ateate per poder fer nous grups de participants.