Rosa Serrano, a la reunió Àgora La Salle de Manresa

Rosa Serrano, a la reunió Àgora La Salle de Manresa

13 de novembre de 2017.- La presidenta de la nostra federació, Rosa Serrano, va participar dissabte dia 11 de novembre a la reunió Àgora La Salle de Catalunya, que va tenir lloc a Manresa. Ho va fer no només com a presidenta de la FECA sinó també com a presidenta del centre de recursos TEA de Manresa i com a docent de l’escola d’aquesta localitat.

La seva participació va consistir en dues xerrades sobre autisme i emocions. Així, va explicar d’una banda, les dificultats d'expressió i comprensió de les emocions que tenen els alumnes amb TEA i, en segon lloc, va proposar diferents maneres de treballar-les a l'aula.

A més de Rosa Serrano, en la trobada van participar la religiosa Sor Lucía Caram, que va parlar de l’alegria, i Pere Sobreroca, professor de Manresa i membre de la comunitat de Sant Egidi, que va parlar de l’alegria de donar a partir de la seva experiència de voluntariat en una llar d’avis amb alumnes de segon d’ESO.

Les reunions Àgora de La Salle es fan cada any en una escola diferent d’aquesta orde religiosa i enguany van tenir Manresa com a població d’acollida.