Tret de sortida de la temporada 2017-2018 del Grup TEA Sant Cugat

28 de novembre de 2017.- El Grup TEA Sant Cugat ja ha donat el tret de sortida al segon cicle de xerrades, fetes per especialistes, sobre temes d’interès per a familiars d’infants i joves diagnosticats de TEA.

La primera sessió, celebrada el 23 de novembre, va comptar amb l’Equip de Tot Teràpia Mira-sol, que va presentar la xerrada 'Com gestionar un infant amb TEA a casa'.

Va ser  una exposició molt interessant, on la totalitat dels assistents va poder  participar expressant els seus dubtes i neguits i compartint les seves experiències. La prova de l’interès que va despertar és que les dues hores van passar volant i, un cop acabada la sessió, molts dels assistents es van quedar a la sala per comentar algun dels aspectes exposats.

Les properes activitats culturals del Grup TEA Sant Cugat previstes i a les quals esteu convidats són:

Febrer 2018: dijous 1: La TE(v)A pel·lícula Projecció de Snow Cake (2006). Amb Sigourney Weaver i Alan Rickman. Presentada a la II Conferència Internacional d’Autism Cymru de Cardiff.

Febrer 2018: dijous 8: Fem un te amb..., Albert Rodríguez, advocat i adjunt al gerent de SOM Fundació. Parlarem de TEA: Aspectes legals i planificació de futur.

Febrer 2018: dijous 15: Punt de trobada. L’espai dels pares i mares. Compartim experiències i compartim berenar. Servei gratuït de préstec de llibres.

A banda de les activitats programades, els podeu trobar tots els dijous, entre les 18h i les 20h al despatx-3 de la primera planta de la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès.