Darrera junta del 2017: cap a una federació més participativa

Darrera junta del 2017: cap a una federació més participativa

5 de gener de 2018.- La Federació Catalana d'Autisme va celebrar el 29 de desembre, a l'Hotel d'Entitats de Gràcia, la darrera junta de l'any, una junta amb els nous membres que s'hi han incorporat darrerament i que la fan més participativa. La nova junta ha quedat així:

Presidenta: Rosa Serrano, del Centre de Recursos TEA Catalunya Central (CR TEA CC)

Vicepresidenta: Emma Leach, de l'Asociació Aprenem

Tresorera: Verònica Masdéu d'Autisme amb Futur

Secretari: Àngel Chaverri, d'Associació Trastorns de l'Espectre de l'Autisme Terres de l'Ebre ATEATE)

Vocals: Àngels Roca i José Luis Bruned, de Mas Casadevall; Lídia Garcia, d'Apenem; Neus Payerols, de Junts Autisme; Adelaida Soler, de Grup TEA Sant Cugat,  Marta González de Viu Autisme.

La reunió va servir per fer repàs de les comissions formades (Comunicació, Salut, Educació i Transició a l'edat adulta), així com per posar-se al dia sobre el documental que es començarà a filmar a finals de gener. D'altra banda, es van comentar els dos congressos als quals hem assistit darrerament: el Congrés Estatal d'Alteracions de Conducta, celebrat els dies 9 i 10 de novembre a Manresa i durant el qual es va concedir un premi de reconeixement a la Federació, i el Congrés Internacional d'Autismo Sevilla, que va tenir lloc  a principis de desembre.

A més, vam donar la benvinguda a l'Associació TEA Martorell (ASSOTEA) i es va parlar de fer una assemblea per al mes de març, de la propera junta i de les entitats que han sol·licitat adherir-se a la federació. Anem creixent!!!