La FECA, a la Jornada d’Accessibilitat i Diversitat del 19 de febrer

La FECA, a la Jornada d’Accessibilitat i Diversitat del 19 de febrer

11 de gener de 2018.- La presidenta de la federació, Rosa Serrano, participarà dilluns 19 de febrer a la segona part de les Jornades d’Accessibilitat i Diversitat que han organitzat Apropa Cultura i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Després que en una primera part, el 29 de gener, es va fer una aproximació al col·lectiu de la discapacitat intel·lectual, la jornada del 19 s’aproximarà als TEA de la mà d’experts i professionals de l’àmbit social i cultural; es presentaran exemples de bones pràctiques a equipaments culturals i s’establirà un temps de reflexió i debat conjunt.

En aquest sentit, a més de Rosa Serrano, que prendrà part en la inauguració, prendran la paraula al llarg del matí, entre d’altres, la directora de l’Associació Aprenem, Lidia Garcia, la psicòloga de la Fundació Autisme Mas Casadevall, Gemma Rovira, l’educador Arnau Pibernat i l’Ignasi Calvís, usuari de Mas Casadevall. A més, Irene Calvís, que forma part del comité executiu de Mas Casadevall i és alhora responsable del projecte social del Gran teatre del Liceu, parlarà de l’experiència en aquest camp d’aquesta institució.

A continuació trobareu el  programa de les jornades i la inscripció: