Campanya “Cóm veus l’autisme?”: participes?

Campanya “Cóm veus l’autisme?”: participes?

22 de gener de 2018.- Univers Agatha, Fundació Friends, l'Associació APNAB Gaspar Hauser de les Illes Balears i la Fundació Autismo Diario han posat en marxa la campanya “Cóm veus l’autisme?- ¿Cómo ves el autismo?”  amb l'objectiu de donar més visibilitat al col·lectiu de persones amb Trastorns de l’Espectre de l’Autisme. (TEA)

El projecte inclou dues fases: la primera consisteix a proposar una frase que reflecteixi quina visió tenim de l'autisme, mentre que en la segona es tracta d’enviar una fotografia que pugui relacionar-se també amb l'autisme. El resultat final serà una combinació de les frases rebudes, que hauran associat a les fotografies enviades també pels participants.

Qui pot participar? Hi poden participar persones amb autisme, així com familiars, amics, coneguts o, en definitiva, qualsevol persona que pugui tenir una sensibilització amb l'autisme.

Termini de la primera fase (enviament de frases): Des del 15 de gener al 31 de març

 Termini de la segona fase (enviament de fotografies): Des de l’1 d’abril al 30 de juny

On s’han d’enviar?  A universagatha@gmail.com

Al llarg de  la campanya es publicaran al web d'Univers Agatha i es compartirà a les xarxes socials. També es farà una exposició, probablement el pròxim curs lectiu, el lloc i la data del qual es comunicarà a les famílies participants un cop estiguin determinats. Serà imprescindible enviar el nom i cognom de la persona, centre i edat, i quan es tracti de persones externes als centres, el nom i la població o país de procedència.

Els organitzadors consideren que el projecte és una bona manera de sensibilitzar sobre el trastorn de l’autisme. Us animem a participar. Vinga, som-hi!!!!!