Aprenem organitza el primer Taller d'intervenció educativa basat en el Suport Conductual Positiu

Aprenem organitza el primer Taller d'intervenció educativa basat en el Suport Conductual Positiu

7 de febrer  de 2018.- El Centre Recursos Autisme Barcelona (CRAB) de l'Associació Aprnem Autisme  organitza la primera edició del Taller d'intervenció educativa basat en el Suport Conductual Positiu amb l'objectiu de proporcionar i facilitar estratègies per la gestió de conductes en tots els àmbits de la persona amb TEA.

L'activitat formativa està dirigida a professionals de l'àmbit educatiu com docents, psicopedagogs, psicòlegs...i a familiars de persones amb TEA. En el cas dels docents, està en tràmit el reconeixement d'activitat formativa per part del Departament d'Ensenyament i es lliurarà el certificat corresponent. 

El taller es durà a terme els pròxims 16 i 17 de març a la Facultat Pere Tarrés (C/Santaló, 37 - Barcelona). Per inscriure-us al taller demaneu el full de preinscripció a aprenem.suportgestio@gmail.com i retorneu-lo emplena. Si us confirmen que hi ha plaça teniu un termini de 7 dies per fer l'ingrés al compte bancari indicat (tramitant el comprovant bancari) i us confirmaran la inscripció definitiva al curs.