Federació i entitats, a la jornada Accessibilitat i Diversitat d'Apropa Cultura

Federació i entitats, a la jornada Accessibilitat i Diversitat d'Apropa Cultura

23 de febrer de 2018-  La federació i membres de les entitats Aprenem i Autisme Mas Casadevall van participar la molt interessant jornada d'Accessibilitat i Diversitat 2018, dilluns 19 de febrer, dedicada a cóm millorar l'experiència cultural de las persones amb autisme.

Organitzada per Apropa Cultura (enhorabona!!) va comptar amb intervencions de la Lídia Garcia, directora d' Aprenem Associació per a la inclusió de persones amb autisme i secretària de la nostra federació, amb Ignasi Calvís, Gemma Rovira i Arnau Pibernat, de la Fundació Autisme Mas Casadevall, amb Irene Calvís, del comitè executiu de Fundació Autisme Mas Casadevall i responsable del projecte social del Gran Teatre del Liceu, i amb la cloenda a càrrec de la nostra federació, Rosa Serrano.

Per la gran afluència de la sala, Serrano va agrair a les entitats i equipaments culturals l'esforç que estan fent per acostar la cultura a les persones amb TEA. Alhora ha demanat que en els accessos tinguin en compte (per exemple en el preu de les entrades) als acompanyants de els persones amb autisme. Ha aprofitat l'ocasió per recordar el paper i tasca de la federació i de les seves entitats. A més, el material lliurat als assistents incloïa el còmic del Pau, el nen amb TEA de la federació.