Calendari d'actes de les entitats per celebrar el Dia Mundial de l'Autisme

Calendari d'actes de les entitats per celebrar el Dia Mundial de l'Autisme

15 de març de 2018.- Compte enrere pel Dia Mundial de conscienciació sobre l'Autisme, que se celebra el 2 d'abril i que enguany duu novament per lema 'Trenquem junts les barreres per l'autisme' seguint el lema d'Autismo España i Autismo Europa. Novament ens hem proposat superar, arreu de l'Estat, la xifra dels 300 edificis il·luminats de blau per conscienciar sobre l'autisme. L'any passat, només a Catalunya s'hi van il·luminar uns 70 edificis.

Mentrestant, les diferents entitats ultimen els detalls dels seus propis actes, que hem reunit cronològicament, resumit i enllaçat a les pàgines web, xarxes socials o blogs en els quals podeu obtenir més informació. Són els següents:

 

 

17 de març, 11:30h. Col·loqui obert Experiència des de l'autisme per al Dia Mundial de l'Autisme. Amb Raquel Montllor, psicopedagoga i educadora social, diagnosticada amb TEA. Biblioteca Municipal de Martorell.

Organitza: Associació familiars de persones amb autisme TEA Martorell. Més informació clicant AQUÍ:

 

 

22 de març, 18h: xerrada Autisme i Actualitat a càrrec de la Dra. Amaia Hervás, psiquiatra infantil i experta en Trastorn de l’Espectre Autista. A l'edifici Fontana d'Or de Caixa Fòrum Girona.

Organitza: delegació de Girona d'Aprenem Autisme. Més informació clicant AQUÍ:

 

 

1 d'abril, 11h: festa Tots Som Blaus, amb inflables, xocolatada al  Centre Cultural Calisay i Riera d'Arenys de Mar.

Organitza: Junts Autisme. Més informació clicant AQUÍ

 

 

2 d'abril, 17h: espectacle de màgia amb l'i·lusionista Kary-mag a la Sala de la Plana de l'Om de  Manresa. Al vestíbul, exposició dels cinc anys del Centre de Recursos TEA de la Catalunya Central (CR TEA CC). 

Organitza: CR TEA CC

 

 

4 abril, 19h: taula rodona  Autisme i envelliment: reptes actuals i de futur, amb Pep Mendoza,  de Fundació Autisme Mas Casadevall; Rafael Lozano, persona adulta amb TEA, i Josep Cruells, d'Autisme La Garriga. Modera Victor Adé, de Fundació Privada Guru. A Caixa Fòrum Barcelona (Francesc Ferrer i Guàrdia s/n).

Organitzen Fundació Autisme Mas Casadevall, Autisme La Garriga i Fundació Privada Guru.

 

 

6 d'abril, 18h: xerrada Autisme i Actualitat  a càrrec de la Dra. Berta Salvadó, Neuropsicòloga Infantil i Coordinadora de COADI. Edifici de l’Àrea Av. Barcelona, 41 (Entrada policia local) Sant Joan Despí.

Organitza. Aprenem Baix Llobregat. Més informació clicant AQUÍ:

 

 

7 d'abril: comerços del centre de Sant Cugat del Vallès repartiran globus blaus i tríptic informatius. A la plaça del Monestir, carpa compartida per les entitats, associacions i empreses relacionades amb l'autisme. Organitza: Grup TEA Sant Cugat. Més informació clicant AQUÍ

 

 

8 d'abril: quinze espais de la ciutat de Barcelona acullen tota mena d'actes, sobretot lúdic i esportius per a tota la família. Amb festa final a patir de les 13 h a La Salle Comtal, amb dinar comunitari.

Organitza: Aprenem Barcelona. Tota la informació clicant AQUÍ

 

 

 

8 d'abril, 11h: actuacions musicals, balls, màgia, photocall, inflables, tallers i activitats per a tota la família.  A la plaça de la Vinya d'en Petaca de Les Roquetes.

Organitza: Autisme amb Futur

 

 

 

14 d'abril: Primera Jornada 'Parlem d'Autisme' a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa

Organitza: Associació Trastorns de l'Espectre Autista Terres de l'EBRE (ATEATE). Més informació clicant AQUÍ