Sant Cugat acull l'assemblea de socis

Sant Cugat acull l'assemblea de socis

23 d'abril de 2018.- La nostra federació va celebrar dissabte, a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès, la seva assemblea general de socis, en què es va fer balanç econòmic i d'activitats del 2017 de la federació. També es va informar de les diferents comissions que s'han creat (salut, ensenyament, comunicació i envelliment)i d'alguns projectes en curs, d'entre els quals destaca el documental sobre l'autisme que s'està preparant, sota la direcció del periodista Marc Serena, gràcies al suport de l'Obra Social "La Caixa" i que, probablement, es veurà al setembre a TV3 dins l'espai 'Sense Ficció'.

A  més, l'augment del volum d'activitats i de gestions, unit a la millora del finançament, han permès ampliar els horaris del director de la federació, Alfred Hidalgo. Precisament, en el capítol de gestions es va parlar de la nova forma de canalització de les subvencions derivades de l'aportació del 0,7% de l'IRPF. Pel que fa a les relacions amb les administracions, la presidenta, Rosa Serrano, va explicar que "mica en mica es va veient a la federació com a principal interlocutor en el camp de l'autisme, i això és molt important perquè ens facin cas".

Al llarg de l'assemblea es va parlar així mateix de la creixent visibilitat de la federació a la societat, d'alguns canvis als estatuts i de la necessitat de plantejar-se noves formes de participació en la federació per part d'associacions i de fundacions formades no únicament per famílies i que comparteixen la visió i els objectius de la federació.  En acabar, vam rebre la visita de responsables de l'associació Pas a Pas, de Lloret de Mar, interessada a conèixer la federació.

Abans de l'assemblea, i per aprofitar el desplaçament dels socis d'arreu de Catalunya, es va organitzar un molt interessant taller de comunicació, a càrrec del consultor i professor universitari Josep Maria Brugués, el qual va oferir consells i eines per fer front amb èxit a entrevistes amb mitjans de comunicació i a tot tipus de reunions i situacions en què calgui parlar en públic.