Miguel Ángel de Casas, reelegit president d'Autismo España

Miguel Ángel de Casas, reelegit president d'Autismo España

3 de juliol de 2018.- L'Assemblea General d'Autismo España, confederació de la qual formem part, va triar i nomenar dissabte 30 de juny els membres de la seva Junta Directiva, renovant a Miguel Ángel de Casas com a president de l'entitat. També  va ser reelegit com a vicepresident el vocal de la nostra federació i president del patronat de la Fundació Autisme Mas Casadevall, José Luis Bruned. La renovació va tenir lloc durant l'assembla extraordinària de l'entitat, a l a qual van assistir la presidenta de la nostra federació, Rosa Serrano, i la vicepresidenta, Emma Leach, en nom de l'associació Aprenem Catalunya.

Amb la designació del president i de la resta de membres de la Junta Directiva, Autismo España aposta per la continuïtat del seu òrgan directiu, renovant el seu compromís amb les persones amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA) i les seves famílies, per a les quals persegueix la millora de la seva qualitat i l'exercici efectiu dels seus drets, a través tant d'accions pròpies com de suport als seus 77 entitats sòcies.

Enhorabona a la nova junta en aquesta nova etapa, plena de projectes i desafiaments. Unim esforços i treballem plegats per millorar la qualitat de la vida de les persones amb autisme i les seves famílies.

Podeu accedir a la informació completa  client en aquest ENLLAÇ