La FECA exposa al conseller Bargalló la manca de recursos per a la inclusió a l'escola ordinària

La FECA exposa al conseller Bargalló la manca de recursos per a la inclusió a l'escola ordinària

27 de juliol de 2018.- La presidenta de la federació, Rosa Serrano, i una part de la comissió d’ensenyament (Emma Leach, Verònica Masdeu i Neus Payerol, totes elles membres de la Junta Directiva) es van reunir ahir amb el conseller d’ensenyament de la Generalitat, Josep Bargalló.

A més de donar-li a conèixer la federació, que agrupa una quinzena d'entitats i representa un miler de famílies, vam voler traslladar-li les dificultats que troben els infants amb Trastorns de l'Espectre de l'Auitisme (TEA) a les escoles ordinàries, d'entre els quals la manca de recursos especialitzats per garantir-los una inclusió educativa de qualitat.

El conseller es va mostrar molt interessat a conèixer la tasca que desenvolupem a la federació i es va comprometre a mantenir un contacte més continuat amb l'entitat per a poder millorar les diferents problemàtiques que li vam exposar. 

Des de la FECA estem agraïts que ens hagi rebut tan aviat ja que sabem que les agendes dels nous consellers estan ben plenes i estem disposats a col·laborar sempre que ens necessitin.