La FECA, al segon Foro TEA d'Autismo España

La FECA, al segon Foro TEA d'Autismo España

28 de setembre de 2018.- La presidenta de la federació, Rosa Serrano, va assistir dissabte passat a Madrid al 2n ForoTEA organitzat per Autismo España, una trobada que valora molt positivament i que va anar "molt bé per cohesionar les entitats i sentir-nos part de quelcom més gran, per valorar el que s'està fent i veure què cal fer a partir d'ara".

El seu objectiu era generar un espai de reflexió col·lectiva que ajudi a consolidar un moviment fort i cohesionat de les persones amb TEA i les seves famílies, amb una identitat comuna i compartida.

Va ser una jornada en què van participar més de cent persones d'una cinquantena d'entitats de tot Espanya i que va ser inaugurada per Jesús Celada, director general de Polítiques de Suport a la Discapacitat del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. Celada va reforçar la idea que la cohesió associativa és essencial per avançar, alhora que va recordar que el Govern té pendent l'aprovació i posada en marxa del Pla d'Acció de l'Estratègia Espanyola en TEA. Per la seva banda, el president de la Confederació Autismo España, Miguel Ángel de Casas, va dir: "Necessitem seguir consolidant un moviment associatiu fort i cohesionat per afrontar els nous reptes i avançar en els drets de les persones amb TEA i les seves famílies".

Trobareu més informació de la trobada en aquest ENLLAÇ