'Peixos d'aigua dolça...' líder d'audiència, amb 371.000 espectadors

'Peixos d'aigua dolça...' líder d'audiència, amb 371.000 espectadors

17 d'octubre de 2018.-  'Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)' va tenir una audiència, ahir, d'uns 371.000 espectadors, esdevenint així líder d'audiència en la seva franja. Durant l'emissió vam expressar-se moltes opinions a Twitter amb l'etiqueta #AutismeTV3, que durant l'emissió va ser tendència a Barcelona. A continuació, algunes d'aquestes opinions:

@yo_tambienleo "Va ser un bon reportatge. Felicitats!"

@13MariaAlvarado "Cal que tothom estigui conscienciat de la necessitat de la inclusió i l’equitat d’oportunitats. Gràcies @tv3cat per donar veu als TEA, tan desconeguts a la societat".

@AnnyMaestri "Sens dubte, parlar obertament i sense estigmes, en primera persona i @senseficcio, és una enriquidora tasca de sensibilització i visualització de #AutismeTV3. Gràcies @FedCatAutisme i @montsearmengou per l'acurat tractament del tema".

@SocAsperger "Gràcies a @tv3cat i @senseficcio. Però sobretot a @FedCatAutisme per realitzar aquest magnífic documental"

@eljugadorveter3 "un gran y valioso documental!"

@CeanAinhoa "Fomentemos y construyamos una sociedad más inclusiva. Peixos d’aigua dolça (en aigua salada) es un ejemplo de cómo todos y cada uno de nosotros crecemos con personas diferentes. Cada persona es diferente y aporta un valor único"

@belpm "Profe d’un centre públic amb 2 SIEIs, enganxada al documental. Ens manquen recursos i formació, però ens sobren les ganes per suplir les mancances, cada dia aprenent més dels meus alumnes. Felicitats pel documental"

Vegeu-ne el balanç en aquest ENLLAÇ